Lidt historie
Bonnet er et lille samfund i det vestjyske tæt på hav og fjord.
Området bærer stor præg af istidens omforandringer af Danmark, det afspejler sig bl.a. i de utrolig mange små moser og vandhuller som området er beriget med.

Der er ca. 9 km til Bovbjerg hvor Vesterhavet ruller ind mod kysten.
I storm har man her et af de flotteste scenerier man kan forstille sig med store voldsomme bølger, og vinden der presses op ad skrænten så man kan læne sig op af den uden at falde.
Kommer man en stille sommeraften vil man for det meste blive beriget med en fantastisk solnedgang der giver ro langt ind i sjælen.


Kører man bare 7 km kan man komme til at holde på havnen i Lemvig.
En smuk gammel by som også er kendt under navne som Vestjyllands smilehul og Lidenlund.
Byen er omgivet af høje bakker hvorfra der er den smukkeste udsigt ud over byen og fjorden.
Lemvig er en spændende handelsby, som ikke er præget af store varehuse. De forskellige forretninger er nænsomt integreret i den gamle by, der gør at byen har bevaret sin sjæl.

Ca. 8 km fra Bonnet ligger Klosterheden skovdistrikt.
En meget varieret skov med utallige udfoldelsesmuligheder uanset om du er stor eller lille. Der er et utal af gang-, cykel- og ridestier i området der kan give mange unikke naturoplevelser.
Klosterheden er kendt for sin store bestand af krondyr, men det der rigtig fik den placeret på landkortet var da der blev lukket bævere ud i området. Deres fantastiske bygningsværker vil man kunne opleve flere steder i skoven.Bonnet er et samfund med et rigt foreningsliv, og et sted hvor man bliver taget hånd om.

Bonnet er et sted hvor det er godt at bo uanset om du er ung eller gammel, enspænder eller kontaktsøgende, et samfund hvor der er plads til alle.© Bonnet og Omegn - Webmaster: Peder Flansmose